Header Ads

Header ADS

Descoperă Rowmania cu Ivan Patzaichin, la Galați | Se caută noi campioni la vâslit!

Descoperă Rowmania - competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al cincilea an consecutiv la Galați. Fapt pentru care Ivan Patzaichin caută, la Galați, noi campioni la vâslit. Câştigătorii vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 3 septembrie, la Tulcea.

Cei interesați, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, se pot alătura campaniei în vederea formării echipajului de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri, se menționează într-o postare pe Facebook. CLICK AICI dacă nu mă crezi 😀
Înscrierile se pot face și la fața locului, în dimineața concursului - marți, 15 august, începând cu ora 9,30, pe faleza inferioară a Dunării, la Club Nautic Monaco Galați (în Dana 8).
Accesul este gratuit.

PROGRAM

9,30 - 11,00 Înscrierea participanților
10,30 - 12,00 Acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit
12,15 - 12,30 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
12,30 - 14,30 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14,30 - 15,00 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania - România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.
Ziua Merinei, la Galați, fără defilarea pe Dunăre?! - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: