Header Ads

Header ADS

FACEBOOK, mai colorat! IATĂ ce funcție a introdus rețeaua de socializare


UPDATE, 17 iunie 2017, ora 18,00 | Acum am văzut. Utilizatorii Facebook pot posta statusuri colorate, cu ajutorul unei noi opţiuni care permite alegerea unei culori de fundal pentru postări. Această facilitate nu este disponibilă pentru link-uri sau poze, ci strict pentru postările care conţin doar text. În plus, este disponibilă doar pentru conturile personale, cu alte cuvinte neputând fi aplicată paginilor și grupurilor.

AFLĂ ȘI ce mai poți încărca pe cover-ul unei paginii de Facebook - CLICK AICI



Utilizatorii Facebook vor putea posta statusuri colorate, începând de marţi, 20 decembrie, cu ajutorul unei noi opţiuni care permite alegerea unei culori de fundal pentru postări.
Pentru început, noua facilitate va fi disponibilă doar pe Android, urmând a fi implementată treptat. În schimb, postările colorate astfel vor fi vizibile pe orice platformă, de la desktop, la iOS, a transmis news.ro.
Funcţie permite alegerea unui fundal colorat pentru postările scrise. Aceasta nu este disponibilă pentru link-uri sau poze, ci strict pentru postările care conţin doar text.
Folosirea noii opţiuni este cât se poate de simplă. În cadrul căsuţei de compunere a postărilor există acum o bară care conţine o paletă de culori din care utilizatorii pot alege pentru a colora fundalul postărilor de tip text. În acest fel, orice utilizator îşi va putea evidenţia propriile postări, iar wall-ul multora va arăta ca un veritabil curcubeu. AFLĂ de ce a recurs Facebook la această actualizare - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: