Header Ads

Header ADS

VIDEO (ATENȚIE! Și NECENZURAT) Cum deschizi o sticlă Tymbark dacă i s-a rupt inelul capacului


Dragă Tymbark, află că, atunci când mi-e lumea mai dragă și îmi vine să te gust de plăcere sau mi-e o sete de aș bea orice, ajung să ”mflsmfl5%#@ksnekk$skseieikmslv!!#@!!!!!!”, ar putea fi un mesaj transmis din partea unui consumator de pe meleaguri mioritice.
Și asta pentru că ar trebui să fii mai atent cu privire la cei care îți dau capace. S-ar putea să te cam doară. Pentru că apar reclamații, cel puțin neoficiale. Clientul rămâne cu sticla nedesfăcută (!!!!!) și un inel pe deget.

EXCLUSIV consumatorilor: AFLĂ din video-ul de mai jos cum deschizi o sticlă Tymbark dacă i s-a rupt inelul capacului. ATENȚIE însă! Aceasta ar putea fi o soluție doar dacă te poți identifica cu personajul din filmuleț și ai la îndemână ce are el. În plus, ar putea fi nevoie de cel puțin trei mâini pentru a deschide o astfel de sticluță. Altfel, nu ai nicio șansă de-a gusta măcar o picătură din licoarea de dincolo de sticla Tymbark dacă nu ești acasă, cu diferite unelte la îndemână.
IATĂ cheia succesului:


Nu mai spun că, într-o astfel de situație, mesajul de pe capac ar trebui să fie ”Ai reușit!”. Nu să trimiți omul la plimbare..., urându-i ”Drum bun!”.


Așa că, mesajul din video-ul necenzurat de mai jos, nu știu cui i se adresa, Tymbark-ului sau producătorului de capace. Deoarece are și consumatorul un mesaj de transmis, care, dacă ar fi în cuvinte (și decente), ar suna: ”Și tot am desfăcut-o!”.
VEZI video-ul NECENZURAT numai dacă ai peste 18 ani:

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: