Header Ads

Header ADS

Ce-i cu atâta APĂ IROSITĂ?!! Autorități gălățene, mai spălați-vă pe ochi! Sau aveți și voi APĂ de la CISTERNĂ?


La ieșirea din Galați, spre Brăila, pe dig, proaspăta porțiune înverzită de după rondoul în lucru, este întreținută. Normal. Dar așa?!!! Doar pe o porțiune și mustind, cu apa curgând pe lângă?!! (Și pe celălalt sens era udă porțiunea din dreptul stropitorilor, plus că se scurgea până la ieșirea din bandă, la intrarea în strada care duce la supermarketurile din zona Danubius.) Și nu este singurul loc din Galați unde se întâmplă treaba asta, fiind vorba și despre scuarul de pe strada Brăilei, pe porțiunea de La Ultimul Leu până în Bulevardul George Coșbuc și invers [ACTUALIZARE]
Cu ce bani se plătește apa aia irosită? Din bani publici? Trebuie să mă interesez, cine știe, poate apa folosită la udatul Galațiului este plătită exclusiv de către cei care conduc orașul, în frunte cu primarul Ionuț Pucheanu. Din buzunarele lor 😎 Altfel, partea mea aș vrea să fie direcționată către plata acoperirii unei astfel de facturi în momentul în care APA RECE POTABILĂ va fi dată GRATUIT pentru tot orașul Galați.


Sunt oameni în Galați care NU AU APĂ RECE! POTABILĂ! O primesc de vreo trei ori pe săptămână (când nu este caniculă), cu cisterna!!! Nu din vina lor. Chiar dacă, la un moment dat, unii dintre ei poate au fost indolenți sau rău-voitori și nu au plătit facturile, acumulându-se datorii (afectându-i și pe ceilalți din blocul, asociația în care sunt la un loc), CE AU FĂCUT AUTORITĂȚILE GĂLĂȚELE?!! Au făcut tot posibilul să schimbe sistemul? Să fie unul precum cel de plată al curentului electric, al gazelor naturale?!!...
Sunt ”pentru” APĂ RECE POTABILĂ GRATUIT. Iar, da, cine vrea apă caldă să plătească. Și dacă nu reușește să o plătească, să i se oprească. Acesta ar trebui să fie prezentul și viitorul!
La Galați, spălătorie auto pe bani publici. VIDEO

Un detaliu din Galați, orașul dintre ape [...]


VEZI mai multe DETALII din Galați - CLICK AICI

Imagine din 28 aprilie 2018

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: