![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4sPwPH5L4MErUEbGcp76txq1pV1rEDdRBDFBOIb8TbuQjsvGRxpv9GBmpDA4qhGflsdUbxso1o0fPRsOGfQUFEtoiH2qDoO-kRHor4-DAd7VUV0H6JF0jrpQBh_jRqVY-Yf5qDpRLHP8/s640/email-autor-monica-zanet.jpg)
Din categoria am găsit o informație și o dau mai departe, în ideea că i-ar mai fi util cuiva, iată cum anulezi un e-mail, după ce l-ai expediat şi regreţi. Ceea ce este prezentat mai jos este însă aplicabil doar pe Gmail.
Serviciul de postă electronică amintit are funcția Undo Send cu ajutorul căreia anulezi trimiterea de e-mail-uri.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiOQy_Sn-9kDpqHDReo1mq5UWbzkXvOppEQWSc0ShXpscJA7kmzFwPSwwooF5f0f13Ge0WbOYKnzom-oCTyf0RhsrlkhFFUkBVFtOFvsPcI3gxx8ElHQTr3rDATv0hRZNgdobwwGIWYuQ/s640/gmail-undo-send.jpg)
Sistemul pe care funcționează este cât se poate de simplu și implică o portiță de 5 - 30 de secunde în care, chiar dacă ați apăsat pe Send, mesajul în cauză nu a părăsit serverul gigantului din Mountain View. În acest timp, pe ecran veți vedea butonul Undo Send, prin care să anulați trimiterea. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII
CITEȘTE ȘI: Decizia de CONCEDIERE poate fi trimisă și pe email | CONDIȚII
Comments
Post a Comment
Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste vor fi moderate.