Header Ads

Header ADS

Prima zi de ninsoare adevărată, la Galați, din acest sezon



6 ianuarie 2017, prima zi de ninsoare adevărată, la Galați, din acest sezon. Iată cum va fi vremea, în weekend, la Galați, potrivit YahooWeather


PROGNOZA METEO | În acest weekend, va continua să ningă. Și să viscolească. Sâmbătă, 7 ianuarie, temperatura va atinge valoarea maximă de -11 grade Celsius, iar duminică, 8 ianuarie, se vor înregistra -10 grade Celsius, potrivit meteorologilor. Pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa -13 grade Celsius, iar duminică spre luni, se vor înregistra -14 grade Celsius. Va bate şi vântul, cu o viteză de până la 32 de kilometri pe oră, în prima zi. Duminică, va atinge doar 20 de kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 762 mm coloană de mercur - sursa: vremea.me, iar umiditatea nu va depăşi valoarea de 90 la sută.

VISCOLUL face ravagii la Galați | Drumuri închise și sute de case fără energie electrică - CLICK AICI pentru DETALII





(Postare 29 decembrie 2016, 23,30) ATENȚIE la ornamentele festive stradale! VÂNT puternic, la Galați | PROGNOZA METEO - Vântul puternic ne dă bătăi de cap. Cel mai probabil, tot din cauza acestuia, un ornament festiv de pe un stâlp de pe Faleza Superioară dădea să cadă, joi seară, 29 decembrie. Dar s-a intervenit la timp. 👍

Vântul va continua să bată puternic. Iată cum va fi vremea, vineri, 30 decembrie, la Galați, potrivit YahooWeather | Posibilă ninsoare, viscolită.

Potrivit meteorologilor, este posibil să fulguiască. Temperatura va atinge valoarea maximă de 0 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa -3 grade Celsius. Va bate şi vântul, cu o viteză de până la 34 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 773 mm coloană de mercur - sursa: vremea.me, iar umiditatea nu va depăşi valoarea de 73 la sută.



Cum va fi vremea, de Crăciun, la Galați, potrivit YahooWeather | Acest weekend va fi mai mult înnorat. Sâmbătă, 24 decembrie, temperatura va ajunge la 3 grade Celsius, iar pe timpul nopţii mercurul în termometre va coborî până la valoarea de -5 grade Celsius. Duminică, 25 decembrie, temperatura va ajunge la 4 grade Celsius, iar pe timpul nopţii mercurul în termometre va coborî până la valoarea de -3 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, sunt șanse de precipitaţii, de circa 10 la sută. Vântul va sufla cu o viteză de până la 10 kilometri pe oră, maximă prognozată pentru sâmbătă. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 773 mm coloană de mercur - sursa: vremea.me, iar umiditatea nu va depăşi valoarea de 86 la sută, maxime prognozate pentru sâmbătă.
AICI poți vedea dacă a survenit vreo modificare.



A nins la Galați | VIDEO



Marți, 20 decembrie, a nins la Galați! Vezi mai jos imagini video.



Cum va fi vremea, luni, 19 decembrie, la Galați, potrivit YahooWeather:



Potrivit meteorologilor, ziua va fi senină. Temperatura va atinge valoarea maximă de 3 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa -2 grade Celsius.
Potrivit meteorologilor, sunt șanse de precipitații, de circa 10 la sută. Va bate și vântul, atingând o viteză de până la 9 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 775 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 71 la sută.
18 decembrie 2016



Cum va fi vremea, în acest weekend, la Galați, potrivit YahooWeather | Acest sfârșit de săptămână va fi, din punct de vedere meteorologic, variabil.
Cu soare și nori, sâmbătă, 17 decembrie, va fi o zi cu temperaturi de până la 1 grad Celsius, iar a doua zi, cu temperaturi de până la 3 grade Celsius. Pe timpul nopților, mercurul în termometre va coborî până la circa -6 grade Celsius, maximă preconizată a fi atinsă în noaptea de duminică spre luni. Sunt șanse de precipitații, de circa 10 la sută. Vântul va bate cu o viteză de până la 8 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va atinge o maximă de 777 mm coloană de mercur (astăzi) - sursa: vremea.me, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 74 la sută.



Cum va fi vremea, vineri, 16 decembrie, la Galați, potrivit YahooWeather | Va fi parțial înnorat. Temperatura va ajunge la -1 grad Celsius, iar pe timpul nopţii mercurul în termometre va coborî până la valoarea de -6 grade Celsius.
Potrivit meteorologilor, nu sunt șanse de precipitaţii.Vântul va sufla cu o viteză de până la 18 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 777 mm coloană de mercur - sursa: vremea.me, iar umiditatea nu va depăşi valoarea de 59 la sută.



ATENȚIONARE METEO | Intensificări ale vântului, ninsori viscolite şi răcire accentuată. Cum va fi vremea, marți, la Galați


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vânt şi vreme rece, valabilă pentru centrul, sudul şi estul ţării, atenţionarea fiind valabilă până marţi, 13 decembrie, ora 14,00. Temporar, vor fi precipitații îndeosebi în centrul, sudul și estul țării, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, iar la munte va ninge. Local se va depune strat de zăpadă, mai consistent în zona montană. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. În Moldova, local, vântul va depăşi la rafală 50... 60 km/h, viscolind trecător ninsoarea. CLICK AICI pentru mai multe DETALII privind ATENȚIONAREA ANM. AFLĂ cum va fi vremea, marți, 13 decembrie, la Galați.

Iată cum va fi vremea la Galați, potrivit YahooWeather


Va fi parțial înnorat. Temperatura va ajunge la -1 grad Celsius, iar pe timpul nopţii mercurul în termometre va coborî până la valoarea de -6 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 28 de kilometri pe oră. Potrivit meteorologilor, nu sunt șanse de precipitaţii. Umiditatea nu va depăşi valoarea de 52 la sută.

Potrivit atenționării ANM, vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marți spre miercuri (13-14 decembrie) va fi ger (temperaturi minime sub -10 grade) în nordul, nord-estul, centrul țării, local în sud și pe arii mai restrânse în rest.



Cum va fi vremea, duminică, 11 decembrie, la Galați, potrivit YahooWeather | Duminică, zi în care, anul acesta, au loc alegeri parlamentare, va fi mai mult însorit.
Temperatura va ajunge la 10 grade Celsius, iar pe timpul nopţii mercurul în termometre va coborî până la valoarea de 5 grade Celsius. Însă, potrivit meteorologilor, duminică sunt șanse de precipitaţii, ce-i drept reduse, de circa 10 la sută.
Vântul va sufla cu o viteză de până la 11 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 762 mm coloană de mercur - sursa: vremea.me, iar umiditatea nu va depăşi valoarea de 82 la sută.



PROGNOZA METEO | Cum va fi VREMEA, duminică, la Galați

Cum va fi vremea, duminică, la Galați, potrivit YahooWeather | Duminică, 27 noiembrie, va fi mai mult înnorat, temperatura nedepășind 7 grade Celsius. Pe timpul nopţii, mercurul în termometre va coborî până la valoarea de 3 grade Celsius.
Şansele de precipitaţii sunt de 10 la sută.
Vântul va sufla cu o viteză de până la 16 kilometri pe oră.
VREMEA



(11 noiembrie)
ALERTĂ METEO de vreme rea pentru acest WEEKEND. Vremea rea cuprinde toată ţara, ne atenționează ANM. A fost emisă o alertă de ploi, lapoviţă şi ninsori valabilă pentru acest weekend. Meteorologii informează că începând de sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 16,00, și până duminică, 13 noiembrie, ora 22,00, se vor înregistra ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zona de munte.


În intervalul menţionat, aria precipitaţiilor va cuprinde treptat toată ţara, începând cu regiunile vestice şi sud-vestice. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse 40-50 l/mp, în special în zona montană, Transilvania şi Moldova.
Vor fi ploi pe arii extinse, iar începând din a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică (12 - 13 noiembrie) şi pe parcursul zilei de duminică, 13 noiembrie, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în nord, nord-est, centru şi trecător în vest.
Vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50-60 kilometri pe oră. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Cum va fi VREMEA, în acest weekend, la GALAŢI


Cum va fi vremea, în acest weekend, la Galați, potrivit YahooWeather | Acest weekend va fi mai mult înnorat. Temperatura nu va depăși 13 grade Celsius, iar pe timpul nopţii mercurul în termometre va coborî până la valoarea de 3 grade Celsius.
Şansele de precipitaţii sunt de 55 la sută.
Vântul va sufla cu o viteză de până la 18 kilometri pe oră, valoare maximă preconizată a fi atinsă duminică.

VREMEA | PROGNOZA METEO


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: