Header Ads

Header ADS

ATENȚIE, dacă ajungi în Galați! Sensul giratoriu invizibil


Mai jos, VEZI ACTUALIZĂRI | Măsură care trebuia luată din momentul desființării sensului giratoriu |


Dacă ești șofer și intri, dinspre Tecuci, în orașul Galați, atenție! Una dintre cele mai aglomerate intersecții ale Galațiului a fost lăsată de autoritățile gălățene să funcționeze după principiul ”intră cine vrea, iese cine poate”. După desființarea sensului giratoriu, pe lângă o circulație haotică, șoferilor li s-a asigurat și o zonă accidentală, cu denivelări.
Deși amuzant, mulți șoferi încă circulă ținând cont de... sensul giratoriu. Și asta din cauză că, în locul acestuia, a rămas o porțiune cu denivelări care i-ar putea trimite pe la service. Dar sunt și cei care o iau de-a dreptul...
VEZI mai jos câteva imaginile video de la fața loculuiSau alte imagini video dând click aici
AFLĂ DE AICI ce SALARII au cei care ar trebui să vegheze la siguranța traficului gălățean.

VEZI alte postări din categoria Haz de necaz - CLICK AICI

Dacă nu poți vedea filmul de mai jos, video-ul poate fi vizionat dând click aici.



Imagini video, live Alternativa. Sursa Facebook


Actualizare, 10 iulie 2018, seara. Acum am văzut. Frumos! S-au luat măsuri în intersecția unde a fost desființat sensul giratoriu. Deși se putea și mai bine... 😁 și, nu mai spun, chiar din momentul desființării sensului giratoriu. Să revin, după cum se sugera pe Alternativa, s-au desființat indicatoare cu cedează trecerea și s-au amplasat indicatoare cu STOP.
Dar și așa, ATENȚIE! Dacă o iei de-a dreptul prin intersecție...

Actualizare, 13 decembrie 2018. Gata, se ocolește la ieșirea din Galați spre Tecuci [link]

Actualizare, 6 iulie 2019. Autoritățile gălățene testează vigilența șoferilor? ...iar polițiștii sper că nu stau prin boscheți și se hlizesc. VIDEO

4 comentarii:

  1. L-au scos intr-o zi il tin asa ani de zile ca doar romanii au bani se se frece incontinuu la service

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema este provizorie,...numai cineva plin de ura (e clar ca are iz politic "critica" asta ) nu-si da seama ca sensul giratoriu va fi amenajat ultimul, dupa ce carosabilul adiacent va fi terminat.

    RăspundețiȘtergere

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: