Header Ads

Header ADS

UPDATE | Nu mai poți salva poze de pe Google ca altădată. IATĂ cum poți proceda


Din seria, acum am văzut și poate tu nu știi încă, pe mai multe calculatoare sau laptopuri, cu diferite Windows-uri, s-a constatat vineri, 27 ianuarie, cel puțin în Galați :) că, după o căutare pe internet (indiferent de browser-ul folosit), imaginile nu se mai deschideau într-un preview din care apoi aveai posibilitatea să le descarci. Și poate ai o poză de-a ta și o vrei, deoarece nu o mai ai. Sau din varii motive dorești s-o download-ezi la adevărata ei calitate.
Iată cum poți proceda. Deschizi imaginea într-un nou tab sau într-o nouă fereastră, dând click dreapta. Astfel vei fi direcționat într-un preview asemănător celui dinainte de implementarea modificărilor actuale. Iată cum vei vedea:


Iar mai departe știi cum să procedezi. Dacă încerci să salvezi o imagine din rezultatele obținute după căutare (să-i spunem, din acea galerie on-line), o să reușești, dar vor fi la dimensiuni mici-mici.
În rest, te las pe tine să descoperi ce modificări s-au mai adus, de exemplu în cazul instrumentelor de căutare.

Dacă vezi ceva și crezi că ar trebui să afle și restul, îmi poți trimite și mie. Îmi poți lăsa un mesaj în secțiunea comentariilor. Sau mă poți contacta pe Facebook - CLICK AICI | Postare 27 ianuarie 2017, ora 17,00

UPDATE, 28 ianuarie | Interfața a revenit la normal, ca să spun așa :-)) Posibil să fi fost vreun bug. Însă, dacă se va mai întâmpla, acum vei ști cum să salvezi pozele :-D

Cum deschizi o imagine dintr-o postare sau galerie foto la dimensiunea reală - CLICK AICI

Dacă dai căutare cuvântul browser pe acest blog, uite ce mai găsești - CLICK AICI pentru a AFLA

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: