Header Ads

Header ADS

”Munții Negri” de la Dunărea gălățeană încă stau în drum | UPDATE

UPDATE | Echipe Ecosal trimise pe teren în căutarea resturilor de zăpadă rămase-n drum, urme a ”Munților Negri” de la Dunărea gălățeană. Ai vrea tu?


”Munții Negri” de la Dunărea gălățenă încă stau în drum. Deși acum sunt mai mult niște movilițe. Exemplele pot fi văzute cu ochiul liber, așa că nu le dau 😜

❎ SOLUȚIE pentru administrația gălățeană, în cazul în care NU se reușește strângerea MUNȚILOR DE ZĂPADĂ


Ce spuneți, ar fi aceasta o soluție, pentru administrația gălățeană, în cazul în care nu se reușește strângerea munților de zăpadă (?): Angajarea lui Petru Darie! Astfel, la fiecare colț de stradă am avea niște opere de artă. Precum cele pe care le tot face gălățeanul de câțiva ani. Cum ar fi Eminescu. Sau, mai nou, Cumințenia Pământului - CLICK AICI să vezi. Sau bustul lui Cuza - CLICK AICI. Iar eu aș propune să fie sculptați în zăpadă și edilii Galațiului.

Operele din acest an ale lui Petru Darie pot fi admirate, până la venirea căldurii, în faţa blocului J5, din cartierul Micro 21.

Imagine: colaj pamflet
Postare 24 ianuarie 2017, ora 00,00

Mură-n GURĂ | Deszăpezirea CU CAP, fără COZI de lopeți sau de TOPOR (VIDEO) - CLICK AICI PENTRU DETALII

UPDATE, 30 ianuarie 2017 | Se sfărâmă Munții Negri. Orașul Galați este curățat, ce-i drept destul de încet, de zăpadă.

  

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: