Header Ads

Header ADS

Și a sunat ALARMA de URGENȚĂ la Galați. Fugeau MAIDANEZII ca în noaptea de Revelion

HAOS pe străzile din Galați, în timpul exercițiului privind reacţia la dezastre. Fugeau MAIDANEZII ca în noaptea de Revelion 😱



Și a sunat, la Galați, alarma de urgență în caz de dezastru. Sirenele s-au auzit în cadrul unui exercițiu privind reacţia la dezastre, care se desfășoară în toată ţara în perioada 18-21 aprilie, între orele 10,00 și 15,00. Acesta este cel mai amplu exercițiu, din ultimii ani, de avertizare a populaţiei în caz de dezastru.
Și să revin. La Galați, alarma s-a auzit marți, 18 aprilie, începând cu ora 10,37, pentru câteva minute. Săracii maidanezi. Cum fugeau ei ca în noaptea de Revelion. Și bulversați, că le-a fost dat să trăiască spaima atât de recent.

 
Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Aurelian Panaitescu, care este preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, potrivit cotidianului Viața liberă, că, astfel de exerciţii, sunt necesare pentru îmbunătăţirea capacităţii de reacţie a instituţiilor cu atribuţii în gestionarea unor situaţii privind protecţia civilă, dar și pentru creşterea gradului de cunoaştere a semnificaţiei semnalelor acustice şi a măsurilor care trebuie adoptate de către populaţie în astfel de situaţii. Bla, bla, bla.
Eu tind să cred că este o tactică de a goni maidanezii, autoritățile locale sperând astfel să scape orașele de bietele patrupede 😁


😀 Dacă nu ai auzit ALARMA, o poți asculta urmărind VIDEO-ul postat pe Facebook - CLICK AICI
În România, 7.700 de sirene pot fi teoretic folosite pentru alarmarea oamenilor în caz de dezastru. Doar 10 la sută dintre ele sunt de ultimă generaţie, putând fi folosite şi mesaje vocale, a relatat Digi 24.
Alarmarea de marți, 18 aprilie, a fost prima şi ultima pentru gălăţeni în cadrul acestui exerciţiu, potrivit cotidianului Viața liberă.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: