Header Ads

Header ADS

O nouă AVARIE MAJORĂ! Locuințe din Centrul Galațiului, FĂRĂ CURENT ELECTRIC

Recent, am scris despre o avarie majoră ce a afectat Galațiul, mai multe zone din oraș rămânând fără curent electric timp de aproape o oră (mai multe, CITEȘTE MAI JOS). S-a întâmplat acum trei zile în urmă, mai exact în ziua de luni 17 aprilie, în zone din Micro 38, 39 și 40.

Joi, 20 aprilie, locuitori din Centrul Galațiului au rămas pe întuneric. Pe la ora 18,30, multe persoane plângându-se că nu au lumină de mai bine de o oră. Ce-i drept, a și nins...

Nu mai amintesc de frecventele pene de curent ce se înregistrează de ceva timp prin oraș.

Fapt pentru care nu pot să nu mă întreb iar ce vom face la iarnă, când vor fi cu mult mai multe centrale termice și alte surse de încălzire pe bază de curent electric? Ca urmare a suspendării sistemului centralizat de termoficare.

În actualizare, cu declarații oficiale, dacă vor exista.

Sursa foto: Viața liberă

UPDATE - AVARIE MAJORĂ. Zone din cartiere gălățene, fără curent electric. Și nu a venit IARNA... | Tocmai ce mă întrebam câtă căldură vor avea gălățenii în apartamente la iarnă. Inclusiv cei cu centrale. Cum va face față Electrica la consumul ce ar urma, după desființarea sistemului centralizat de termoficare și trecerea pe surse alternative de încălzire - CLICK AICI PENTRU DETALII. Și aflu că zone din Micro 38, 39 și 40 sunt, de pe la ora 14,05, fără curent electric.

Potrivit Dispeceratului Electrica, în acest moment se caută ”elementul nefuncțional”.

Și aducând în discuție frecventele pene de curent ce se înregistrează de ceva timp prin oraș, nu pot să nu mă întreb ce vom face la iarnă, când vor fi cu mult mai multe centrale termice și alte surse de încălzire pe bază de curent electric?

În actualizare.

UPDATE | În jurul orei 14,27, a fost reluată furnizarea cu energie electrică. Dar, la vreo 20 de minute, s-a întrerup iar curentul electric.

UPDATE | La ora 16,18, ar fi fost reluată furnizarea curentului electric.

În actualizare, cu declarații oficiale, dacă vor exista.

Poți anunța telefonic un deranjament în instalația electrică de alimentare (cum ar fi întreruperea alimentării cu energie electrică, fluctuații de tensiune, nivel al tensiunii în afara limitelor standard, deteriorarea racordului electric, a elementelor de siguranță din firida electrică de branșament sau a coloanei electrice, blocarea sau funcționarea necorespunzătoare a contorului electric) sau poți semnala existența unor alte nereguli în rețeaua electrică, contactând Dispeceratul Electrica la numărul de telefon 0236929 sau la numărul de apel de tip TelVerde 0800150036.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: