Header Ads

Header ADS

Dejavu cu BORDURI VOPSITE. Se întâmplă în Galați

Astăzi, joi, 20 iulie, am avut surpriza, ce-i drept plăcută, să constat că, în cartierul gălățean Micro 19, s-au vopsit borduri vopsite în această primăvară. Este vorba despre o porțiune a străduței din zona Biserica Sfânta Ana spre Costache Conachi:
Și revopsirea a continuat pe strada Costache Conachi.
Mă întreb care o fi planul de cosmetizat bordurile din Galați, în condițiile în care sunt străzi (chiar principale!) din oraș cu bordurile neatinse anul acesta de (nicio) culoare... Precum strada Domnească. Și chiar în fața Primăriei...
Și exemplele pot continua. Dar pot fi văzute plimbându-te pe străzile din Galați. În cazul Micro 19, să fi ieșit locatarii la dat cu bidineaua pe borduri? La tine în cartier, care este situația bordurilor?


(UPDATE) ÎN SFÂRȘIT! Ceva din Galați care nu mă mai face să văd ROȘU ÎN FAȚA OCHILOR (fără aluzie la celebra culoare politică)

Poate asta este și intenția autorităților actuale gălățene, la cât de mult au reușit să amplifice starea cetățenilor spre furie (ținând cont de faptul cum arată orașul, precum și a altor situații în care sunt puși zi de zi). Cu alte cuvinte, oare, pentru a evita ca locuitorii Galațiului să mai vadă ROȘU ÎN FAȚA OCHILOR, bordurile sunt astfel lăsate doar într-o culoare?
Este și exemplul unor porțiuni din Micro 19, care, miercuri, 19 iulie, erau proaspăt vopsite (tot numai) în alb. Iar de restul, vopsite anterior (VEZI MAI JOS), nu mai spun că aproape s-au și șters.
Cum deschizi o imagine dintr-o postare sau galerie foto la dimensiunea reală - CLICK AICI


UPDATE. S-au dus fanteziile mele cu BORDURI în alb-roșu | Am observat că borduri de la ieșirea din Galați spre Brăila, zona Auchan, Selgros, au fost vopsite în roșu. De zici că intenția a fost să se folosească toată vopseaua din dotare, pentru a nu mai exista o grijă în plus la inventar...
Și cum vopseaua albă, dată în această primăvară, deja a început să se șteargă (vezi imaginea de mai jos, aleea care dă în strada Costache Conachi, dinspre Biserica Sfânta Ana), cred că nu mai pot avea pretenții la borduri în alb și roșu...
Postare 6 mai 2017, ora 17,00


A început vopsirea BORDURILOR din Galați | A început cosmetizarea de primăvară a bordurilor? Cam așa s-ar părea. Ce mi-a atras însă atenția a fost faptul că s-a început cu străzile ”de cartier”, nimic ”la strada principală”. Care să fie motivul?


În cazul de față, mă gândesc că se apropie sărbătoarea pascală și, cum drumul duce la o biserică (Sfânta Ana din Micro 19 - n.a.), administrația s-a gândit să le facă o surpriză credincioșilor care-și vor purta pașii către Înviere.
Sper că acțiunea va continua și vor apuca să dea și cu roșu...
Imagine din Micro 19, cartier prin care, dacă te plimbi, o să mai vezi, din când în când, amprenta acțiunii.

Mai jos, imagine de pe Faleza superioară:


Postare 12 aprilie 2017, ora 13,00

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: