Header Ads

Header ADS

Originalitate sau greșeală? GĂSEȘTE DETALIILE din lucrarea gălățeană din imagine


Orice abatere de la original poate fi numită și greșeală. Dar poate, în cazul de față, s-a dorit aducerea unui plus de originalitate. Te invit să găsești detaliile diferite din lucrarea gălățeană cu bine-cunoscutele cercuri olimpice, aflată la Sala Sporturilor din Galați.

Pentru a studia mai bine imaginea, on-line, pe mobil, AFLĂ cum procedezi [detalii]. Pe un laptop sau PC, IATĂ cum trebuie să faci pentru a deschide o imagine dintr-o postare sau galerie foto la dimensiunea reală [...]



Am dat și RĂSPUNSUL, mai jos (să fie).
Și iată o imagine din anii '70, din zona Sălii Sporturilor (sursa foto, Facebook - Galații de odinioară):


Cu siguranță ai găsit diferențele la care mă refer. Dar, ca să procedez ca la carte, dau și răspunsul. Este vorba despre cercurile galben și verde a căror poziționare schimbă ”împletitura” originală.

VEZI mai multe postări cu eticheta Galați - CLICK AICI

Dacă știi mai multe despre această lucrare, îmi spui și mie? În plus, poate a declarat ceva autorul, la vremea respectivă, cu privire la opera sa. Mulțumesc anticipat.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: