Header Ads

Header ADS

Ce mai vezi prin Galați ...de nu îți vine să crezi că mai găsești așa ceva

> Cum stă treaba cu societățile care nu își verifică bunurile de pe teren? > De exemplu, șoferii care își lasă mașinile să se degradeze-n spațiul public, devenind rable, de ce să fie sancționați?

Ce mai găsești prin Galați. Să vezi și să nu crezi | Cândva, foarte utile. Tocmai ce se instalaseră prin oraș, iar când am primit cartele de la muncă pentru a putea suna (bineînțeles, în interes de serviciu... ), îmi amintesc că eram plină de mine. Cum aș primi acum un tel, o tabletă, un laptop sau un aparat foto de ultimă generație tehnologică. Acum, arată așa:


Cum nu îmi vine să cred că acest telefon public (și or mai fi și altele) mai poate fi găsit pe stradă (la cum arată... cam este scos din uz, în plus, cine mai folosește așa ceva?), întrebarea ar fi cum stă treaba cu societățile care nu își verifică bunurile de pe teren? De exemplu, șoferii care își lasă mașinile să se degradeze-n spațiul public, devenind rable, de ce să fie sancționați?

Autor foto Sonia Baciu | Imagine realizată în stația de la Ireg

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: