Header Ads

Header ADS

Ziua Marinei, la Galați, cu PROGRAM modificat. Și anul acesta vor plânge copii și vor fugi maidanezi care-ncotro

UPDATE | Potrivit unei noi postări a cotidianului Viața liberă, programul festivităților de Ziua Marinei a fost modificat, ”petrecerea” începând de astăzi, 12 august.
VEZI PROGRAMUL COMPLET - click aici
Cum în program a apărut detaliul ”paradă nave militare şi civile, dar şi exerciţii din amonte în aval”, de Ziua Marinei, la Galați, și anul acesta vor plânge copii și vor fugi maidanezi care-ncotro... de la bubuiturile provocate cu ocazia defilării pe Dunăre. Și, la ce condiții sunt asigurate pentru public, nu vom ști pe unde să ne cocoțăm pentru a vedea câte ceva din spectacolul de pe fluviu...
Un instantaneu din 2016:


Anul acesta, Ziua Marinei se va desfășura pe 13 și 15 august, am aflat din Viața liberă - CLICK AICI dacă nu mă crezi. Programul cuprinde un concurs de pescuit pentru adulți și copii, o expoziție cu profil pescăresc, întreceri sub formă de jocuri marinărești, un spectacol cu vedete de top, precum și nelipsitele focuri de artificii. PROGRAM - click aici
În cadrul acestor festivități are loc și competiția Descoperă Rowmania - CLICK AICI PENTRU DETALII
Nu am aflat dacă se mai defilează cu nave militare. Dar dacă nu este în program... Deși, la ce condiții sunt asigurate pentru public, și nu mai spun de zgomotul bubuiturilor de plâng copiii și fuge toată suflarea maidaneză, nici nu-mi doresc.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: