Header Ads

Header ADS

UPDATE | SkirtBike 2017 Galați, la start și final, în imagini foto și video

UPDATE, 11 septembrie. SkirtBike 2017, în Galați (FOTO și VIDEO) | La SkirtBike au participat anul acesta circa 200 de persoane, potrivit organizatorilor. Participantele au ținut cont de tematica aleasă, cea marinărească, și au venit în ţinute, dar și cu bicicletele decorate, cât mai în ton cu tema. La capătul traseului, s-au împărțit premii de la sponsorii evenimentului, iar cea mai norocoasă dintre gălăţencele care au luat parte la eveniment a primit o bicicletă Pegas, după ce a fost extras numărul 118 la tombolă.
CLICK AICI pentru a vedea galeria foto
GALERIE FOTO
În imagine, Liliana Spătăroiu, cu ”premiul” cel mare:
STARTUL paradei SkirtBike 2017:

...și FINISH-ul:


NU UITAȚI! 😀 Parada biciclistelor, în Galați. IATĂ care este tematica de anul acesta de la SkirtBike

SkirtBike Galati, la ediția a II-a. Iubitoarele mersului pe două roţi şi a ţinutelor cochete sunt aşteptate pe 10 septembrie (într-o duminică), la Păpădie, la ora 17,00. De aici, se va pedala până la Gradina Publică, unde, potrivit evenimentului organizat pe Facebook, se vor înmâna premii și va avea loc o tombolă.
Tematica aleasă pentru anul acesta este ținuta marinărească, se mai precizează pe rețeaua de socializare amintită. Pentru mai multe detalii, CLICK AICI

Sursa foto: breslo.ro
Postare 27 august 2017

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: