Header Ads

Header ADS

Monumentul ”Cavoului Roman”, pe harta Galaţiului

În cadrul evenimentului intitulat: ”Punem monumentul "Cavoului Roman" pe harta Galaţiului!”, membrii comunității online Curățăm Galațiul au fixat sâmbătă, 7 octombrie 2017, în betoanele de pe situl istoric Cavoul Roman, o plăcuță de identificare. Pentru detalii și foto, CLICK AICI

-

NU UITA de invitația grupului Curăţăm Galaţiul!
Comunitatea Curăţăm Galaţiul ne invită sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15,00, în zona Cavoului Roman de pe Strada Oţelarilor, pentru a participa la evenimentul intitulat: "Punem monumentul "Cavoului Roman" pe harta Galaţiului!".
"Curăţăm Galaţiul" este un grup de implicare civică, fondat în urmă cu un an, care are la activ mai multe acţiuni cu caracter social, umanitar şi civic.
VEZI mai jos comunicatul. Sau CLICK AICI

vineri, 6 octombrie:
”Comunitatea Curăţăm Galaţiul vă invită mâine, 7 oct., de la ora 15, în zona Cavoului Roman de pe Strada Oţelarilor, pentru a participa la evenimentul intitulat:
"Punem monumentul "Cavoului Roman" pe harta Galaţiului!".
"Curăţăm Galaţiul" este un grup de implicare civică, fondat în urmă cu un an, care are la activ mai multe acţiuni cu caracter social, umanitar şi civic.
Prin evenimentul de sâmbătă dorim să atragem atenţia autorităţilor asupra monumentului pe care până acum l-au ignorat cu desăvârşire.
Nu există un muzeu, nu s-au făcut săpături, nu se mai ştie ce se afla în pământ şi nici măcar locaţia exactă nu se cunoaşte. Dacă aceste lucruri pot fi puse pe seama unor blocaje instituţionale, absenţa oricărui indicator în zona nu poate fi explicată decât prin incompetenta autorităţilor. Astăzi, în zona monumentului "Cavoului Roman" nu există nimic, niciun panou, niciun semn, niciun afiş sau indicator informativ.
Comunitatea "Curăţăm Galaţiul" doreşte să schimbe această stare de fapt.
Mâine vom monta pe platforma betonată de deasupra monumentului o plăcuţă de informare. E un gest simbolic prin care dorim să arătăm că cetăţenii simpli sunt gata să se implice acolo unde autorităţile nu sunt în stare.
Detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de FB a grupului "Curăţăm Galaţiul".
Vă aşteptam!

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: