Header Ads

Header ADS

Fotoliul dintr-un cartier gălățean



IMAGINI DIN GALAȚI. Fotoliul (nu din odaie, ci din aer liber) poate fi văzut în cartierul gălățean Mazepa 1, în zona Restaurantului Blue Acqua (fost Pescarul) și a clubului de tenis Dacia.

La cum arată, chiar te poți așeza pe el și astfel să te oprești puțin din fuga cotidiană, să te uiți în jur (nu doar la câțiva metri) și să vezi dacă îți place înspre ce se îndreaptă orașul tău. Și cât de mult te implici pentru a lăsa un Galați cât mai frumos și dezvoltat generațiilor viitoare.

> Prin Galați, pe 1 decembrie 2017


Omul invizibil...



> Prin Galați, pe 31 august 2017

> Ce mai vezi prin Galați:



...și ce mai auzi: Vrrrrrrrrum-niii... iauuu-pârț-pârț-poc-poc! Sunete în noapte, Galați, 2017 [Calitatea sunetului, mai bună la căști]:

Mai exact, pe 19 septembrie 2017, după ora 0,30.

> Păcat că nu este recondiționată o astfel de mașină (din imaginea de mai jos). Dacă am avea și noi o emisiune tv precum cea cu Mike Brewer, să dau un exemplu mai apropiat. Sau vreun program de televiziune precum a celor de peste Ocean, cum ar fi Colecţia de la Count’s Kustoms sau Magicienii rablelor... :


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: