Header Ads

Header ADS

Cum salvezi pozele de pe Facebook la dimensiuni mari. Detaliul care face diferența


Poți salva pozele de pe Facebook la dimensiuni mari? Da. Doar dacă sunt urcate având dimensiuni mari 😁
Lăsând gluma la o parte și revenind la problema ridicată în această postare, pentru a salva o poză de pe Facebook la dimensiuni cât mai reale (cele pe care le are imaginea în momentul urcării pe rețeaua de socializare amintită), este necesar să ții cont de următorul detaliu: să te folosești de butonul Descarcă/Download (din Opțiuni/Options, de pe imagine) pus la dispoziție de Fb.
Dacă vei da Salvează Imaginea Ca.../Save Image As..., vei avea o imagine la dimensiuni reduse, cu latura cea mare nedepășind 960 de pixeli.



Indicațiile sunt valabile și în cazul în care salvezi imaginea din postare, și în cazul în care o salvezi din mesageria Facebook. Iar în a doua situație, chiar dacă ai urcat foto prin metoda Adaugă fotografii, prin Adaugă fișiere sau prin tragerea efectivă a imaginii în fereastra mesageriei (Drag and drop).
Dacă salvezi imaginea din postare descărcând-o, dimensiunea laturii mari nu va depăși 2.048 de pixeli. Oricum e mai convenabil decât un 960 de pixeli
Dacă o vei descărca din mesageria Facebook-ului, vei vedea că imaginea este puțin micșorată, dar nu din dimensiuni.

2 comentarii:

  1. nu am optiunea downliad ci numai salvare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Download-ul este acea săgetuță (pe verticală în jos) pusă la dispoziție de Fb și care apare pe imagine, atunci când este "deschisă" - varianta desktop. [Cel puțin, era la momentul când a fost scrisă postarea.] Sau se găsește printre opțiunile de la butonul "trei puncte pe verticală" - varianta mobil; sau orizontală, pe desktop. În unele situații, nu apare. De exemplu, nu ești în lista de prieteni a celui care a postat-o. Dar urma să fac un update, ține aproape! 😁❤☕

      Ștergere

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: