Header Ads

Header ADS

Facebook permite iar schimbarea imaginii postării


Într-o perioadă, pe Facebook, se puteau aduce modificări, în momentul pregătirii postării, asupra imaginii, titlului și a textului-prezentare al acesteia (din boxul care urma a fi distribuit pe rețeaua de socializare).
Am constatat cu plăcere că, din nou, se pot face modificări. Însă doar la foto.
Posibilitate limitată doar la aducerea a cel puțin unei imagini noi, acum putem iar să alegem dintre imaginea preluată automat și cea, cele urcate (prin debifarea celorlalte). Bineînțeles, dacă nu optăm pentru o galerie foto la postare.
Ce am prezentat anterior este util și în cazul situației în care nu apare imaginea în postare după ce am dat distribuire pe Facebook.




În cazul în care vrei să pui un link pe un grup de pe Facebook, dar nu îți apare foto, procedezi ca în situația anterioară. De asemenea, dacă vrei să schimbi imaginea postării, apeși pe butonul Foto/Video pus la dispoziție de către Facebook (vezi foto 3 de mai jos).





Cum salvezi pozele de pe Facebook la dimensiuni mari. Detaliul care face diferența


Titlul articolului, poza și descrierea NU APAR când dai SHARE pe Facebook? IATĂ câteva SOLUȚII



Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: