Header Ads

Header ADS

A apărut o plăcuță informativă la Primăria Galați... după mai bine de 3 ani de la inaugurarea noului sediu


De prin Galați. Aș spune. Dacă nu ești, să fii informat.

VEZI mai jos UPDATE (20 decembrie 2020) A fi sau a nu fi noul sediu al Primăriei Galați

(3 februarie 2018) Dacă nu ești din orașul european Galați și treci pe lângă clădirea din imagine, află că este vorba despre sediul Primăriei. Noul sediu. Dar nu atât de nou încât să nu se fi apucat punerea unei plăcuțe informative... Sunt cinci luni de la inaugurareVezi dovada dând CLICK AICI. Probabil există o explicație, însă, deocamdată, fiind necunoscută, voi da o soluție ușor de pus în practică. Lipirea pe geamul de la intrare, pe zid sau pe unul dintre stâlpii din fața intrării a unei coli A4 sau A3 pe care să se scrie (cu marker, dacă nu se scoate la imprimantă) ca în colajul de mai jos (bineînțeles, fără diacritice... ):

UPDATE (30 august 2018). Ai putea crede că, în sfârșit, Primăria Galați și-a pus denumirea instituției pe clădire [link]

UPDATE (20 decembrie 2020). Sursa foto, Facebook - Anca Melinte: „În sfârșit, i-au pus plăcuță indicatoare. Doar că-i cam jos...”

...și fără număr, adaug.



📌

Calorgal sau Apaterm, asta-i întrebarea


(30 august 2018) Dacă nu ești din orașul european Galați și treci pe lângă totemul din imagine, să-i spunem, află că este vorba despre sediul Calorgal, nu al Apaterm. Din același domeniu însă, dar fiind prin instanță un caz în care apar numele celor două societăți (pe scurt, prima fiind a doua sub alt nume... ), nu s-a intervenit asupra firmei. Ar fi totuși o soluție, să se ceară ajutorul celor care fac graffiti prin oraș. Pentru a se scrie pe totemul Apaterm ca în imaginea următoare:

APDATE. La următoarea trecere pe acolo, nu am mai văzut totemul. Am făcut și o poză. Dacă o mai găsesc în arhivă, o s-o postez. Că l-a momentul respectiv nu am putut, iar apoi nu am mai avut timp...

colaje: pamflet
Surse fonturi: 1001fonts.com și creativebloq.com

Aflăm cine sunt cei care au FURAT mâna muzei lui Eminescu? [...]

Tutorial de apărare, dacă locuiești într-un sat din România anului 2017. Rămâne valabil și pentru 2018


VEZI mai multe din categoria Haz de necaz - CLICK AICI

Ce să faci ca să mai RÂZI. Citești comentarii din presa online


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: