Header Ads

Header ADS

#rezist și pe ger


Cel puțin on-line, există mesaje adresate celor care protestează de luni bune sub sloganul #rezist. De exemplu, în această perioadă, de cealaltă parte a baricadei li se transmite manifestanților ”succes la înghețat”.
Un răspuns din partea protestatarilor ar putea fi cel din imagine. Înghețat va fi doar omul de zăpadă.

De exemplu, duminică, 25 februarie 2018, gerul nu i-a descurajat pe gălățeni să iasă în stradă, titrează cotidianul local Viața liberă, pentru a manifesta împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, și a propunerii de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Deși mercurul din termometre indica temperaturi negative. -6 grade Celsius. Proteste similare având loc în toată țara.


Unde-i statul paralel? Că vreau să emigrez în el!

Un așa fes, piesa de #REZISTență în stradă pe vreme friguroasă 😆


Galații de odinioară Galați Galați, astăzi! Galați Brăila Implicare Civică și Politică Sesizări, propuneri și reclamații - Galați Împreună schimbăm Galațiul Bloggeri Brăileni și Gălățeni Bloggeri de top Români pentru Români  #imagini  toateBlogurile Romania Viața liberă #REZISTENTA GALATI Alternativa - Jurnalism FĂRĂ MOGUL  

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: