Header Ads

Header ADS

ACTUALIZARE. Încă un ACCIDENT a avut loc pe Oțelarilor!!! Ar fi cazul ca strada să fie redenumită...


Să se numească, de exemplu, ”Strada pietonilor morți în accidente”. Sau ”Strada pietonilor loviți de mașini”. Sau ”Strada vitezomanilor. Atenție mare!” Astfel, poate, cei care se încumetă să traverseze devin mai precauți. Pentru că vitezomanii vor continua să existe, atât timp cât își vor putea permite... pentru că autoritățile, neluând măsuri precum amplasarea unor denivelări sau, nu mai spun, a unor semafoare (!!!), invită la un treseu de formula 1, și nu doar pe această stradă. VEZI AICI locuri din Galați pe unde traversarea poate fi fatală.



Încă un accident rutier a avut loc pe Strada Oțelarilor din Galați, potrivit unor postări pe Facebook, pe Grupul Șoferilor Din Galați. O persoană a murit, fiind lovită de o mașină care ar fi circulat cu viteză mare. Tragedia s-a petrecut luni noaptea, 9 iulie 2018. Potrivit postărilor de pe GSDG, persoana care și-a pierdut viața a trecut strada, ce-i drept, neregulamentar.
Dar, cu siguranță, dacă șoferul ar fi circulat regulamentar, cu viteză normală, ar fi existat o șansă mare de evitare a acestei drame. Altă concluzie nu pot trage acum, deoarece, persoana lovită, pur și simplu, în urma accidentului, avea un picior amputat!!!! ATENȚIE, imaginea ar putea să te afecteze emoțional!!
Abia aștept să aflu ce viteză avea mașina...
Foto-captură, sursa Facebook

Iată câteva link-uri în care strada Oțelarilor apare menționată în postări privind accidente rutiere.

Actualizare. Victima este un bărbat în vârstă de 46 de ani. Acesta a fost izbit în plin de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Bărbatul care și-a pierdut viața traversa strada Oţelarilor printr-un loc nemarcat (potrivit cotidianului gălățean Viața liberă) şi fără să se asigure în prealabil (sublinează și Monitorul de Galați, care citează IPJ Galați, prin persoana Gabrielei Costin, cms. șef în cadrul instituției). Pietonul a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase alcool şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Bine, bine, dar despre viteză nimic? Viteza cu care circula șoferul, nu pietonul...

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: