Header Ads

Header ADS

La Street Food, mireasa furată, dar nu de pe tort


La Galați, în cadrul evenimentului Street Food care se desfășoară în Grădina Publică, gama ofertelor gastronomice este destul de bogată, dar nu completă 😁 De exemplu, lipsesc torturile. De nuntă. Dar a putut fi văzută o mireasă... furată.



Un festival de mâncare este un loc unde să duci o mireasă furată, mai ales dacă nu au fost încă poftiți nuntașii la masă... În plus, nu mai reprezintă un risc nici pentru proaspăta luată. Care, poate până a spus el da, a ținut vreo cură de slăbire. Măcar pentru a intra în rochia de mireasă. Bine, înfulecarea să se facă cu puțină atenție, să nu plesnească rochia.


Acum, n-o fi și cazul acestei alese, având astfel un avantaj în plus, să bage în ea fără nicio grijă, dacă tot a ajuns... vrând-nevrând la un eveniment dedicat mâncării.

Revenind la tort, m-am referit, bineînțeles, la unul în miniatură, să nu ieșim din tiparul unui astfel de eveniment gastronomic, unde cam toate produsele sunt cât se poate de mici, dar la prețuri cât mai mari... Dar asta-i o altă discuție.



Cel mai mare festival din România dedicat mâncării stradale a ajuns anul acesta și la Galați. Început joi, 13 septembrie, Street Food Festival își închide porțile astăzi, 16 septembrie. Street Food Festival a debutat în anul 2016 la Cluj, iar până acum a ajuns în mai multe orașe ale țării, în cadrul evenimentului fiind prezentate preparate specifice bucătăriilor internaționale [detalii]

AFLĂ ce mâncare bag eu în mine - click aici

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: