Site-uri cu știri din gastronomie și rețete pe care le urmăresc. GustArte, Rețete perfecte, Food story, eCuisine.ro, Bucătarul, Adi Hădean. Aștept recomandări.

Rețetă. Morcovi cu iaurt. Se dau morcovii pe răzătoarea mare. Într-o cratiță mai largă se încinge uleiul și se adaugă morcovii. Se dă focul la mediu spre mic și se sotează morcovii, amestecând des timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie. Se presară puțină sare pe ei. Verifică să fie făcuți, dar încă ușor al dente. Se adaugă nuca tocată și se mai sotează totul timp de 2 minute. Se adaugă usturoiul și se amestecă împreună încă un minut. Se scot morcovii într-un bol și se amestecă cu iaurtul și mărarul tocat fin. Se drege de sare.


Potrivit rețetei, se folosesc 250 gr morcovi, 25 gr nucă, 1 cățel de usturoi, 120 gr iaurt grecesc, 1 fir mărar, 2 linguri ulei de măsline, sare.

Sursa Viața liberă, ediția print. Foto, decorix.ro

Alte postări din categoria Gastronomie [link]