Header Ads

Header ADS

Un director-bugetar din Galați a sărit la bătaie și a înjurat un jurnalist. „Băi bulangiule! Băga-mi-aș p--a în mă-ta! Te bat de te caci pe tine” (VIDEO)


Directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice „Ștefan cel Mare și Sfânt”, Dan Mușunoiu Novetschi (foto) a avut miercuri o reacție huliganică la adresa unui jurnalist de la Fără Mogul, care venise să îi solicite un punct de vedere în legătură cu un articol pe care îl documenta de câteva zile. În loc să poarte un dialog civilizat, să răspundă elegant la întrebările care aveau legătură cu activitatea lui profesională, directorul Mușunoiu Novetschi a sărit la bătaie, a aruncat cu o găleată în jurnalist și apoi l-a înjurat de mamă, ca un veritabil golan de cartier. „Băi bulangiule! Ieși băga-mi-aș p**a în mă-ta! (…) Te bat de te caci pe tine!”, a urlat directorul Mușunoiu Novetschi, care este plătit din bani publici și (încă) beneficiază de susținerea administrației PSD-Pucheanu. Este scandalos pe mâinile cui a ajuns Galațiul. Articolul complet poate fi citit AICI

VIDEO

Gif creat online pe ezgif.com din capturi video

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: