Header Ads

Header ADS

Câte sensuri de mers sunt pentru BICICLIȘTI pe trotuar | FOTO



UPDATE31 ianuarie 2017: După cum se poate vedea de la fața locului, în Micro 19, vor fi 2 piste de biciclete. Trotuarul și sensul.



UPDATE, 22 octombrie 2016: Oficial, pistă pentru bicicliști. După cum arată simbolul aplicat pe spațiul ce se deosebește și prin culoare. Văzând marcajul și ținând cont că se lucrează și pe trotuarul opus rămâne întrebarea: Va fi trotuarul și sensul? Luând în considerare și faptul cum arată astfel de marcaje prin alte părți (vezi imaginea 3 de mai jos, sursa foto: thermo-logos.ro).

 
 

(19 octombrie 2016) BICICLIȘTILOR li se pregătește ceva în Galați | GALERIE FOTO Bicicliștii care circulă prin Galați pot spune că autoritățile gălățene sunt pe drumul cel bun în ceea ce-i privește.

Deoarece fac tot posibilul să le pună la dispoziție noi marcaje pentru a putea pedala prin oraș cât mai în siguranță.

Lucrările de reabilitare (aflate în plină desfășurare) a unor trotuare includ și realizarea de piste pentru bicicliști. Cel puțin asta par a fi.

Dar și de această dată, probabil planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg, rezultând câteva imperfecțiuni. Însă peste care sigur se va putea trece...

 
 
 
 

Spun ”și de această dată”, deoarece adaptări la situațiile din teren s-au mai făcut. VEZI cum arăta un alt marcaj ”Made in Galați” pentru pista de biciclete (care încă mai este vizibil) - CLICK AICI PENTRU DETALII

Este însă de apreciat, mai ales în cazul de față, la cât au muncit bieții oameni să face acele șerpuiri.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: