Header Ads

Header ADS

COLECTIV, la un an | TRAGEDIA care i-a deschis ochii unui medic



Mă miră faptul că medicul Cosmin Humulescu nu mai este indignat de nimeni și de nimic, mai ales din sistemul de sănătate. Mă așteptam să mai scrie un ”mesaj fabulos” (ca să-l citez pe jurnalistul Dorin Chioţea, prezent miercuri seara, 26 octombrie, la emisiunea ”Jocuri de putere”), precum cel de după tragedia din Colectiv. Acum, la un an. Și mai ales că sistemul de sănătate, în continuare, lasă mult de dorit...
Dar poate medicul așteaptă o nouă tragedie, de proporțiile celei din 30 octombrie 2015, ca să răbufnească din nou. Și să NE SCUIPE încă un mesaj.

Pentru cine nu știe, IATĂ mesajul medicului Cosmin Humulescu, CLICK AICI



ÎNGRIJORĂTOR!

”(...) la primele semne de boală vii la doctor și spui că vrei "să te facă bine" (...)”, transmitea indignat medicul (!) în mesajul său. Cum?!!!!!! Să înțeleg că nu este corect să merg la medic la primele semne de boală? Cu alte cuvinte, un cadru medical îmi recomandă subtil că, în cazul în care simt că nu este ceva în regulă cu sănătatea mea, ar trebui să stau să sufăr acasă? Poate chiar până când, cu o ultimă zvâcnire dintr-un deget mic, aș mai putea chema Salvarea? Și nu mai spun, în condițiile în care plătesc lunar la sănătate?!

Îngrijorător mi se pare faptul că mesajul medicului a primit sute și sute de Like-uri. Dar mai îngrijorător ar fi faptul ca, printre acele sute, să se numere și colegi de breaslă... Conducerea Colțea, sper că nu te afli printre cei care au dat Like postării!



MESAJ DESCHIS medicului Cosmin Humulescu, după modelul SCRISOARE DESCHISĂ

E logic, atunci când îți faci meseria, să nu aștepți recunoștință. Așa că, mesajul s-a înțeles. Păcat că l-ai stricat cu trăirile personale (mă refer strict la cele legate de sistemul de sănătate, și nu la cele din noaptea tragediei). În plus, când mai ai îndemnuri de protest, pune-le la persoana I-a plural sau doar la singular. Și să nu crezi că înțelegem mai bine ceea ce ai de transmis dacă vorbești urât.

SCRISOARE DESCHISĂ medicului Cosmin Humulescu



În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, printre care se numără și doi gălățeni, Valentina Florea (CLICK AICI pentru detalii) și Bogdan Claudiu Istrate (CLICK AICI pentru detalii). Dintre victime, 27 și-au pierdut viața în noaptea tragediei, iar 37 - ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate.


Foto Mihai Angheluţă Jr.

La un an de la tragedie, un singur pacient rănit în incendiul din Clubul Colectiv se mai află în spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Valentin Popescu. Este vorba despre un pacient internat în Belgia, a precizat sursa, pentru news.ro, adăugând că alte zece persoane rănite în club Colectiv merg în clinici din Belgia şi Germania pentru recuperare sau tratament.

Un an de la TRAGEDIA din COLECTIV. Gălățenii au ieșit în stradă (FOTO) - CLICK AICI PENTRU DETALII

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: