Header Ads

Header ADS

UPDATE 2020. Găsește DETALIUL din imagine care te-ar putea face să RÂZI


28 noiembrie 2016 | Găsește detaliul din imagine care te-ar putea face să râzi sau... să meditezi | În Galați, poți găsi pantofi sport unde nici nu te aștepți... Tu îi vezi? 😄
...dar, în același timp, ne-ar putea pune și pe gânduri, această hotărâre a unui cetățean. Dacă nu a fost doar un simplu gest de distracție, ar putea fi considerat unul de protest. Ce locuri avem noi unde putem desfășura activități sportive, cum ar fi să alergăm; stadioane, de exemplu, unde să ni se permită accesul, dar nici să nu riscăm să fim fugăriți de câini, deoarece sunt lăsate în paragină? Sau săli de sport. Și te las pe tine să mai completezi.

Și, nu ezita să mă întrebi, dacă nu găsești detaliul în imagine 🙂 O poți face la secțiunea dedicată comentariilor. Sau pe Facebook - CLICK AICI



13 decembrie, 2016 | Încă mai erau agățați...

   
Foto galerie Mihai Angheluță

Pentru a derula imaginile din galerie, ”deschideți” una dintre foto și apăsați tasta săgeată, stânga sau dreapta.
AFLĂ cum poți deschide o imagine dintr-o postare sau galerie foto la dimensiunea reală - CLICK AICI PENTRU DETALII


UPDATE 2020, prin noiembrie. Dacă o fi tot încălţămintea de acum patru ani... FOTO Pinterest

2 comentarii:

  1. Sunt agățați de Fructul Soarelui! Vă asigur că nu îmi vine să râd, absolut deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt agățați, dar nu de Fructul Soarelui, ci de un cablu ...și, să înțeleg că vă încadrați la a doua variantă, de care am amintit în text: vă pune pe gânduri?

      Ștergere

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: