Header Ads

Header ADS

UPDATE: Un site foarte accesat în România a fost închis


UPDATE: 12 ianuarie 2017 | Și asta a fost Port.ro. ”Dragi vizitatori, vă informăm că acest site a fost închis începând cu data de 11 ianuarie 2017. Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și ne-ați fost loiali.”


:-(



UPDATE, 6 ianuarie 2017: Un site foarte accesat în România se va închide în 2017 | Este OFICIAL. Site-ul Port.ro se va închide. Iată răspunsul primit pe Facebook: ”Mesajul este adevarat. Situl PORT nu va mai fi disponibil in Romania” (vezi imaginea de mai jos).

Mie chiar îmi pare rău. Am adresat o nouă întrebare cu privire la cauza care a dus la această decizie. Dacă voi avea răspunsul, voi face un nou update.



Mesajul care anunța închiderea site-ului port.ro a reapărut. Site-ul mai poate fi încă accesat - CLICK AICI



Un site foarte accesat în România se va închide anul viitor. Asta în cazul în care, nu cumva, mesajul care anunță că port.ro nu va mai fi activ este un atac informatic. Postare: 29 dec. 2016, 14,45 - Iată ce SITE se ÎNCHIDE de la 1 ianuarie 2017

Iată mesajul postat pe port.ro, după cum poți vedea și din printscreen-ul atașat: ”Dragi utilizatori , dorim sa va anuntam ca incepand cu Ianuarie 2017 site-ul www.port.ro nu va mai fi activ si se va inchide ! Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi in toata aceasta perioada si va dorim un an 2017 cat mai bun ! Va multumim !”

UPDATE, ora 16,40. Mesajul care anunța închiderea site-ului port.ro nu mai apare. CLICK AICI Rămâne să vedem la anul ce se va întâmpla cu acest site.

4 comentarii:

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: