Header Ads

Header ADS

Ce a mai adus nou browser-ul Firefox


La categoria Eu acum am văzut și-ți spun și ție - CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII, iată ce a mai introdus browser-ul Firefox.
Intri pe Add-ons din meniul browser-ului, ori folosind scurtătura Ctrl+Shift+A, apoi pe Get add-ons și cauți OmniSideerbar. Este o bară în care poți vizualiza, de exemplu, bookmark-urile, arhiva căutărilor pe internet sau add-ons-urile. Poate fi plasată la dreapta ecranului, sau la stânga. Aici ar fi un dezavantaj, că mai dai click pe ea din greșeală, atunci când te grăbești :-)

OmniSideerbar poate fi vizualizată dând click pe o bară laterală (colorată), care apare atunci când treci cu mouse-ul pe la marginea din stânga sau dreapta a ecranului. Sau mai poate fi activată dând click pe un buton ”săgeată” ce îl vei găsi sus, pe bara Search. Butonul apare ca în imaginea de mai jos, dacă OmniSideerbar este poziționată pe partea dreaptă a ecranului, ”săgeata” fiind întotdeauna îndreptată spre direcția de deschidere a barei.


Poziționarea și alte chestii le poți modifica dând click dreapta pe butonul amintit anterior, după care alegi OmniSideerbar Options. Se va deschide o fereastră în care vei găsi diferite opțiuni, precum să alegi, cum am mai spus, poziționarea pe ecran sau să alegi să pui două OmniSideerbar-uri.


Mai ai și alte opțiuni, dar te las pe tine să le descoperi.


OmniSideerbar mai poate fi deschisă și închisă tastând tasta F8. Dar în acest caz, vei vedea categoria de funcții care a fost ultima activată. În schimb, te poți folosi de scurtături. De exemplu, tastezi Ctrl+B și vei deschide bara Bookmarks. Sau tastezi Ctrl+H și apare istoricul căutărilor pe internet. Iar pentru a închide OmniSideerbar-ul te poți folosi tot de aceste combinații de taste.

Bineînțeles, variantele în engleză vor fi în română, în funcție de limba aleasă. Dacă mi-a scăpat ceva, sau ai de adus completări la acest text, te rog să îmi lași un comentariu sau să-mi transmiți un mesaj pe Facebook - dând click aici. Și dacă ai ceva de spus mai departe, ce crezi că i-ar putea interesa și pe alții, lasă-mi mesaj, de asemenea.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: