Header Ads

Header ADS

Fără PROGNOZĂ METEO

Începând de astăzi, la rubrica privind vremea, voi nota doar atenționările meteo (bineînțeles cu privire la Galați și dacă nu le ratez), incluzând și prognoza din acel moment. În rest, date despre vreme se găsesc pe net. Fiecare are, cu siguranță, cel puțin un site unde intră și verifică vremea. Pentru că a fost și mulțumit de probabilitate. Cum eu, de exemplu, voi continua să accesez YahooWeather și Vremea.me.

https://gurushots.com/MonicaZanet/photos
| pentru a vedea toată imaginea (care este stocată pe site-ul gurushots.com), trebuie să dai click pe foto

❎ Iată cum va fi vremea la Galați, până la sfârșitul săptămânii, potrivit YahooWeather:



Dar poți intra AICI (DĂ CLICK) pentru a vedea eventualele modificări aduse prognozei meteo prezentate mai sus.



Nu va mai fi ninsoarea care a fost... Potrivit YahooWeather, marți, 21 februarie, va fi parțial înnorat. Temperatura va atinge valoarea maximă de 8 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa 1 grad Celsius.


Sunt șanse de precipitații, de circa 10 la sută. Vântul va bate cu o viteză de până la 18 kilometri pe oră.


Foto Monica Zanet

COD GALBEN de ger în Capitală şi alte 25 de judeţe. Se vor înregistra -20 de grade Celsius. VEZI HARTA - UPDATE | Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, 12 februarie, o avertizare cod galben de ger pentru 25 de judeţe din Moldova, Muntenia, Oltenia şi estul Transilvaniei, temperaturile minime fiind aşteptate în jurul valorii de -20 de grade Celsius. Vizată este şi Capitala.

Avertizarea meteo este valabilă în intervalul duminică, 12 februarie, marți, 14 februarie.

Judeţele vizate de avertizare sunt Argeş, Botoşani, Covasna, Galaţi, Iaşi, Prahova, Vrancea, Braşov, Dâmboviţa, Giurgiu, Mehedinţi, Suceava, Vaslui, Bacău, Buzău, Dolj, Harghita, Neamţ, Teleorman, Brăila, Călăraşi, Gorj, Ialomiţa, Olt, Vâlcea.



Meteorologii avertizează că în judeţele din Moldova, Muntenia, Oltenia şi estul Transilvaniei, vremea se va menţine deosebit de rece, temperaturile diurne vor fi negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi -3 grade, iar cele minime se vor situa între -20 şi -10 grade, izolat mai coborâte. Sursa ANM | Postare 12 februarie, ora 13,30


10 februarie 2017. Val de frig, cu nopți geroase, în România, până marți. Temperaturile vor ajunge și la -21 de grade Celsius. IATĂ cum va fi vremea la Galați | România se află sub atenționare de ger valabilă până marți, săptămâna viitoare. Temperaturile vor atinge chiar și pragul de -21 de grade.

Potrivit ANM, în intervalul 9 - 14 februarie, se va înregistra un val de frig, mai ales cu nopţi geroase.

Vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est și sud, unde temperaturile maxime se vor menține preponderent negative. Nopțile vor fi geroase, la începutul intervalului mai ales în Moldova și în depresiunile intramontane, apoi, local și în Muntenia, Oltenia, Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

Temperaturile minime se vor situa, în general, între -17 şi -10 grade, mai scăzute sub -22 de grade, îndeosebi în depresiunile din estul Transilvaniei și jumătatea de nord a Moldovei.

IATĂ cum va fi vremea la Galați

WEEKEND | Potrivit YahooWeather, acest sfârșit de săptămână va fi înnorat. Sâmbătă, 11 februarie, temperatura va atinge valoarea maximă de -3 grade Celsius, iar duminică, de până la -2 grade Celsius. Pe timpul primei nopți, mercurul în termometre va coborî până la circa -6 grade Celsius, iar în următoarea, de până la circa -7 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații, de circa 10 la sută. Vântul va bate cu o viteză de până la 12 kilometri pe oră, maximă preconizată a fi atinsă astăzi. Valoarea presiunii atmosferice va oscila în jurul valorii de 779 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 69 la sută. (Informaţii preluate din surse online)

LUNIPotrivit meteorologilor, luni va fi parțial înnorat. Temperatura va atinge valoarea maximă de -1 grad Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa -7 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații, de circa 10 la sută. Vântul va bate cu o viteză de până la 5 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 777 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 65 la sută.

MARȚIVa fi înnorat. Temperatura va atinge valoarea maximă de 3 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa 0 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații, de circa 10 la sută. Vântul va bate cu o viteză de până la 13 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 768 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 65 la sută.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: