Header Ads

Header ADS

Un nou SCANDAL în Galați privind TĂIEREA COPACILOR | ATENȚIE la copacii uscați!


Un nou scandal în Galați privind tăierea copacilor sănătoși. Potrivit cotidianului gălățean Viața liberă, Gospodărire Urbană Galați este acuzată de cetăţeni că taie copaci sănătoşi doar pentru a bifa acţiunile pe hârtie - CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII.

Societatea Gospodărire Urbană respinge acuzațiile, declarând că "tăierile de copaci sunt făcute la ordinul Primăriei, după un plan bine stabilit". ”În baza comenzilor primite de la proprietarul domeniului public, Primăria municipiului Galaţi, executăm tăierea arborilor uscaţi, scorburoşi, dezrădăcinaţi etc”, completează instituţia, adăugând că există şi cazuri în care tăierile se fac "la solicitarea cetăţenilor" CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Aceasta nu este prima oară când Gospodărire Urbană este ţinta scandalurilor privind copacii din oraș. Felul în care a ciopârţit teii de pe Coşbuc, Brăilei sau Domnească, dar și pentru faptul că a tăiat aproape toţi arborii de pe Mihai Bravu în procesul de modernizare a străzii au adus societatea în centrul atenției.

De asemenea, nu este prima dată când societatea este acuzată că a tăiat copaci sănătoși din oraș. Exemplul mai elocvent, care a declanşat și un val de reacţii pe Internet din partea gălăţenilor, este cel de pe Faleză, când copacii dispăreau pe bandă rulantă. Deși răspunsurile oficiale erau aceleaşi: ”copacii tăiaţi sunt bolnavi” sau ”bătrâni”, masa lemnoasă, care a conținut și copaci tineri, a fost pusă la pământ fără aviz de tăiere de la Agenţia de Protecţia Mediului - CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII.

Cu această ocazie, atrag atenția asupra a doi copaci care par foarte uscați (locație: Strada Navelor). Dar dacă nu sunt în planul Primăriei, s-ar putea să fie doar o iluzie optică.

  

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: