Header Ads

Header ADS

Am descoperit Planeta 51


Doar nu te-ai gândit că ar fi ceva legat de astronomie... Este vorba despre o animație. Planeta 51. Dacă noi trăim cu paranoia că într-o zi vom fi invadaţi de o rasă extraterestră, atunci locuitorii Planetei 51 trăiesc şi ei cu frica unei invazii extraterestre. Dar paranoia lor devine realitate atunci când un astronaut de pe Pământ ajunge pe suprafaţa planetei lor. Chuck Baker crede că este primul care calcă pe această planetă, dar imediat este dat în urmarie de către autorităţile planetei, care vor să pună mâna pe el şi să efectueze experimente. Sprijinul vine din partea unui "localnic", care îl ajută să îşi caute nava care să îl ducă înapoi acasă. CLICK AICI pentru a viziona trailer-ul Din categoria Eu acum am aflat și îți spun și ție. (Postare 12 aprilie 2017, ora 14,00)

Ai putea fi fan

Robotzi Partly cloudy Pixar Vgel Pangea, The Neverending World April Fools' Day Ziua Păcălelilor Despicable Me 1 și Despicable Me 2 The Incredibles Minuscule > A tes souhaits Latin cicada Catapulte Silence The quest for the pink lollipop Spider and ventilator

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: