Header Ads

Header ADS

Câtă CĂLDURĂ vor avea gălățenii în apartamente la iarnă. Inclusiv cei cu CENTRALE



Cei din fruntea administrației gălățene sunt deja cu un pas înainte, având și generatoare de curent prin casă... ?

Ce ușor le este aleșilor să ridice mâna pro sau contra. Și mă refer acum la cel mai fierbinte subiect actual care îi privește pe gălățeni. S-a votat suspendarea sistemului centralizat de alimentare cu energie termică.

Atunci când au fost ”pentru” suspendarea sistemului centralizat de termoficare, se pare că aleșii ori au primit asigurări de la reprezentanții Electrica Galați că, până la începerea sezonului rece, se vor face investiții în rețeaua electrică pentru a face față consumului ce va urma, ori nu prea își fac veacul prin oraș (ceea ce tind mai mult să cred). Deoarece, după decizia luată în 12 aprilie - CLICK AICI PENTRU DETALII, sigur nu prea au ideea de ceea ce se întâmplă prin oraș. Sau știu și, așa cum vorbește lumea, au plasat motanul (responsabilității) cu nesimțire în ograda cetățenilor și a celorlalte instituții.

Oare știu că, de exemplu, locuitorii din zona Potcoava de Aur rămân, frecvent, pe întuneric?!! În cele mai multe cazuri, timp și de aproape o oră! Ultima experiență fiind chiar de Paști - duminică, 16 aprilie.

Sau cei din fruntea administrației sunt deja cu un pas înainte, având și generatoare de curent prin casă... ?

Domnilor aleși, nu cumva, când luați o decizie, oricât de neînsemnată, dar care implică responsabilitatea față de semeni, ar trebui să țineți cont de toți factorii care ar putea influența negativ viețile oamenilor?!

Am ocazia să aduc în discuție frumoasele filme americane cu orășelele acelea mici aflate la început de drum, în care oamenii se gospodăresc ținând cont unii de alții, în interesul comun. Așa au înțeles ei să se dezvolte. Noi, se pare, nici să învățăm de la alții nu suntem în stare.

Să reamintesc, în Galați, de cel puțin două sezoane reci, rețeaua de curent electric a picat prin diferite zone ale orașului când lumea a început să folosească soluții alternative la sistemul centralizat de termoficare, nepus în funcțiune la momentul respectiv. Și cum centrala termică pe gaz, dar și cea electrică tot cu... curent electric funcționează, iar situația rețelei Electrica nu este într-o lumină prea bună, ținând cont de căderile de tensiune și penele de curent din ultima perioadă, aștept să văd cât vom mai trăi în întuneric...

#rezist în apartament

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: