Header Ads

Header ADS

UPDATE | Pagina de conectare la Contul Google are un nou aspect

UPDATE, 5 mai 2017, ora 12,00 | Pagina de conectare la Contul Google are un nou aspect:

Postare 19 aprilie 2017, ora 0,00 | Va fi mai ușor și mai rapid să te conectezi la contul Google. AFLĂ mai multe despre noua pagină de conectare Google:



Gigantul Internetului a anunțat că pagina de conectare la Contul Google va avea un nou aspect. Pagina va arăta puțin diferit, dar va funcționa la fel, ne asigură Google. Cu alte cuvinte, pașii pentru conectare nu s-au schimbat. Vei introduce aceleași informații ca de obicei, cum ar fi adresa de e-mail și parola.

Noua pagină de conectare are un aspect mai clar, mai simplu și mai rapid. În plus, este similară pe computere, telefoane și tablete.


Noua pagină se va afișa când te conectezi la o aplicație Google sau la un serviciu Google într-un browser, cum ar fi Chrome. Dacă vezi în continuare vechea pagină de conectare, înseamnă că folosești o versiune mai veche a unui browser sau ai dezactivat JavaScript.

AFLĂ cum să îți protejezi contul Google - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: