Header Ads

Header ADS

DETALIUL, dintr-o parcare gălățeană, care face diferența

 

Într-o parcare din Galați, s-au pus bordurile, cel mai probabil, doar să fie acolo. Pentru că, dacă s-ar fi mers pe logică, nu ar fi arătat ca în imagini.

Este vorba despre locurile de parcare delimitate în trotuarul de pe strada Gheorghe Asachi din cartierul Țiglina 3, sensul dinspre fostul Bingo.

Vezi mai jos detaliul care face diferența pentru orice șofer dorește să parcheze mașina cât mai aproape de bordură, din diferite motive. Precum, mai puțin spațiu rămas, în care s-ar încadra numai bine o mașină mică, sau cel mergând pe logica inversă.


La câțiva metri, spre strada Combinatului, este o parcare după același model. Dar lipsește diferența... de bordură. Care o fi fost prima realizată și la care o fi urmat graba, plictiseala sau poate avâtul muncitoresc de a termina lucrarea, nu știu. Cert este că avem un detaliu care face diferența...

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: