Header Ads

Header ADS

PETIȚIE on-line | S-au strâns SEMNĂTURILE pentru relocarea chioșcului rustic, în Parcul Eminescu

UPDATE, 16 mai 2017, ora 14,00 | ”Avem peste 500 de semnături, pe care le vom lista și le vom prezenta Primăriei Municipiului Galați. Chioșcul rustic TREBUIE să fie în Parcul Eminescu/Municipal, acolo unde îi este locul! Mii de mulțumiri tuturor celor care au susținut acest proiect!”, a declarat Adrian Zăinescu, inițiatorul acestei acțiuni.

👍

UPDATE, 16 mai 2017, ora 0,30 | Numărul de semnături necesar continuării demersului privind relocarea chioșcului rustic din Parcul CFR în Parcul Municipal, actual Eminescu, a depășit limita de 500.

👍

UPDATE, luni, 15 mai 2017. 5, 4, 3... SEMNĂTURI mai sunt necesare| La ora 20,45, mai erau necesare doar CINCI SEMNĂTURI!

👍

UPDATE, luni, 15 mai 2017, ora 20,30 | Încă 17 semnături pentru a face cele 500 necesare! Este anunțul, postat de Adrian Zăinescu, inițiatorul acestei acțiuni, pe pagina Galațiul de odinioară, privind petiția on-line de relocare a chioşcului rustic, din Parcul CFR înapoi în Parcul Municipal (Eminescu).

Redau mesajul:

”Chioșcul rustic pe care încercăm să îl readucem acolo unde îi este locul: în Parcul Municipal. În imagine, o distinsă doamnă, alături de cățelul său, pozând cu mândrie la umbra chioșcului rustic. Vă rugăm să semnați petiția de relocare a chioșcului: http://www.petitieonline.ro/petitie/20390144/semneaza. Semnarea petiției durează mai puțin de un minut, dar puteți salva o operă de artă care durează de 100 de ani...”

CLICK AICI pentru a vedea imaginea

La ora 20,30, mai erau necesare doar 9 semnături!

👍

Asociaţia pentru Renaşterea Galaţiului cerea, în urmă cu patru ani, printr-o petiție, relocarea chioşcului rustic, din Parcul CFR înapoi în Parcul Municipal (Eminescu).

”Asociaţia pentru Renaşterea Galaţiului, prin vocile membrilor săi, vă aduce la cunostinţă, la împlinirea a 100 de ani de la amenajările (realizate de către inginerul rustic Vasile Petrescu) care au transformat Parcul Municipal (astăzi, Eminescu) într-o zonă atractivă din punct de vedere estetic, necesitatea stringentă a readucerii chioşcului rustic, care a făcut parte din acest ansamblu de amenajări.”

Aflat în Parcul CFR, chioșcul rustic a fost mutat abuziv în perioada comunistă, iar astăzi a rămas solitar si se degradează continuu, se preciza în mesajul postat pe Facebook, pe pagina Galațiul de odinioară - CLICK AICI.

”Autorităţile şi societatea civilă trebuie să conlucreze în vederea transformării Parcului Mihai Eminescu, care se află într-o zonă centrală şi este declarat monument istoric, într-un spaţiu care te îmbie la promenadă, linişte şi chiar să constituie o atracţie turistică.”

Însă, din varii motive, petiția nu s-a bucurat de mult succes. Dar, dacă tot sunt fonduri pentru modernizarea parcului, poate acum este momentul prielnic.

Dacă vrei să semnezi petiția CLICK AICI

Postare 9 mai 2017, ora 23,00

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: