Header Ads

Header ADS

Astăzi, prin Galați | Ai parcat ca un bou


25 mai 2017, în jurul orei 10,00, într-o stație de autobuz. Strada Regimentul 11 Siret, spre Inspectoratul Teritorial de Muncă. Stăteam ca omu' liniștit, într-o atmosferă plăcută, cu soare, copăcei înverziți, cu ciripit de păsărele. Nenorflksfka dracfjsaflksaf mfklsafk începe să prindă contur în urechi, perturbându-mi liniștea interioară.

Era o femeie, cu un copil într-un cărucior, care scotea sunetele ce-mi vibrau deranjant timpanul. Într-un final, m-am prins de unde atâta supărare. Și avea dreptate. Parcase cineva fără să se gândească la restul lumii... Și biata femeie a fost nevoită să ocolească periculos, mergând pe stradă, deoarece pe partea trotuarului, prin spatele stației nu se poate trece.

Eu sper că persoana care conduce mașina respectivă a fost doar grăbită, cu probleme care o frământau în acel moment, iar situația respectivă a fost doar ceva de moment. Iar pe viitor va fi mai atentă. Pentru a nu mai ajunge la rubrica Ai parcat ca un bou.

Și câteva imagini cu pietoni care treceau pe acolo, în special persoane în vârstă:

  

Postare 25 mai 2017, ora 19,30


Marcaje rutiere noi, pe aceleași străzi - 24-25 mai 2017 | Se lucrează intens pe Brăilei. La marcajele rutiere. Inclusiv pe prelungirea străzii. Dar, dacă știi vreo denivelare, șănțuleț, gropiță în vreun loc al străzii amintite, evită-le în continuare!

Postare 25 mai 2017, ora 0,30

Dacă ești ȘOFER, poate vrei și tu astfel de STOPURI - Pentru DETALII, CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: