Header Ads

Header ADS

Prin supermarketuri | Ofertă la Auchan, nu doar de preț


O ofertă a supermarketului Auchan din Galați, văzută duminică, 14 mai, poate pune în dificultate cumpărătorul 😁 ”Teneși” sau ”teniși”? Ce să aleagă... corect cel care ajunge în fața acestei oferte, de care este invitat să profite? Mai ales dacă ne gândim la raportul... denumire produs-preț.

Nu au întârziat să apară întrebări din partea celor care au citit această postare. Precum, cei cu ”e” or fi din pânză... naturală sau sunt cu „E”-uri? „I”-ul din ceilalți o fi de la... ”China”? Dar de ce-s mai scumpi atunci? Sau poate or fi diferențe regionale între șefii celor două raioane de la care provin capetele de raft. Sau: la Drăgășani se spune „teneși”, iar în Moldova e cu ”i”? Dar dacă „teneșii” or fi pentru leneși, iar tenișii sunt mai activi?

În cazul în care vrei să vezi detalii din foto, iată cum poți vizualiza o imagine dintr-o postare sau galerie foto la dimensiunea reală - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: