Header Ads

Header ADS

Referendum pentru DEMITEREA PRIMARULUI Galațiului și a Consiliului Local

Ce se mai întâmplă pe Facebook. S-a creat un grup de inițiativă pentru demiterea Primarului Galațiului și a Consiliului Local Galați prin referendum local.

”Avand in vedere faptul ca Orasul Galati este in pragul unui dezastru economic si social va invitam ca, in maxim sase luni, sa demaram referendumul pentru demiterea clasei politice corupta si incompetenta care a pus stapanire pe Orasul Galati”, se poate citi într-un mesaj postat în grupul amintit.

Mai jos, redau apelul:


”Atentie !!... Galateni.

Grup de initiativa pentru demiterea Primarului Galatiului si a Consiliului Local Galati prin referendum local.Legea nr.3/2000 actualizata 2017.

Dragi Galateni, asa cum am anuntat eu nu voi mai candida pentru nici o functie publica si politica pe raza Judetului Galati dar,ca cetatean al Municipiului Galati am datoria civica de a ma implica in salvarea de la dezastru a frumosului nostru oras.Galateni va informez ca, referendumul pe care micul nostru grup de cetateni dorim sa-l demaram este forma legala si democratica ,discreta si fara violenta stradala prin care putem schimba democractic administratia locala corupta si incompetenta.Inca trei ani in frunte cu acesti incompetenti va duce la disparitia de pe harta politica a Romaniei a Municipiului Galati ,din acest motiv va informez ca...avem nevoie de minim 20 de voluntari pentru a strange semnaturile necesare demiterii Primarului.Va informez ca acum dupa modificarea legii referendumului este foarte simplu si usor sa demiti prin referendum un Primar.

CAPITOLUL I

Dispoziţii generale

Art. 5
(1) Referendumul naţional şi referendumul local se organizează şi se desfăşoară potrivit prevederilor prezentei legi.
(2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.
(3) Rezultatul referendumului este validat dacă opţiunile valabil exprimate reprezintă cel puţin 25% din cei înscrişi pe listele electorale permanente.


Deci, pentru demiterea Primarului Galatiului este necesar sa se prezinte la vot doar 25% din cei cu drept de vot din Galati si semnaturile a unui numar de 45.000 de galateni. Cetatenii care doresc sa se implice voluntar in organizarea referendumului sunt rugati sa sune la urmatorul numar de telefon: 0746227599.”

2 comentarii:

  1. De ce sa demiteti actualul primar? Este singurul care a facut mult mai multe intr-un timp scurt decat toti ceilalti in toate mandatele lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este stimată doamnă... Este singurul primar care într-un timp foarte scurt, a reușit să scumpească transportul în comun și a pus capăt sistemului centralizat de furnizare a agentului termic (apă caldă și încălzire)!!! Aveți mare dreptate! De ce nu a promis aceste lucruri în campania electorală? Credeți dumneavoastră că mai aveam un Galați ROȘU PSD?

    RăspundețiȘtergere

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: