Header Ads

Header ADS

UPDATE - Dacă vrei să joci într-un FILM, află cum poți participa la CASTING | Încă te mai poți ÎNSCRIE! Află până când

UPDATE. Producătorii unei pelicule norvegiene caută figuranți pentru filmările care vor începe în toamnă. Patinoarul din Galați va fi principalul decor în care se va turna filmul Queen of ice.
Înscrierile pentru figuraţia la filmul Queen of Ice continuă până miercuri, 16 august 2017, potrivit unei postări pe site-ul cotidianului Viața liberă. CLICK AICI dacă nu mă crezi 😀
Persoanele care doresc să participe la filmări sunt aşteptate pentru înscrieri la sediul Patinoarului ”Dunărea”, bulevardul George Coşbuc nr. 235, de luni, între orele 16,00 şi 20,00. Persoanele de contact sunt Alex Tomescu, telefon 0756086953, și Florin Rusen, telefon 0756086952.
Pentru eventuale modificări, consultați sursa uCast.
12 august 2017

Dacă vrei să joci într-un FILM, află cum poți participa la CASTING. Filmările vor avea loc la patinoarul din Galați | Producătorii unei pelicule norvegiene caută figuranți pentru filmările care vor începe în toamnă. Patinoarul din Galați va fi principalul decor în care se va turna filmul Queen of ice (Regina gheții), peliculă ce va spune povestea celei mai faimoase patinatoare din Țara Fiordurilor, Sonja Henie, multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană în anii '30.
Cei care vor să apară în acest film de lung metraj trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 10 şi 65 de ani. Filmările vor avea loc la Patinoarul Dunărea din Galati și pot dura până la 12 ore pe zi. Timp de una până la 2 zile. Participanții vor fi plătiți cu 60 de lei pe zi net şi vor beneficia de masă în regim catering.


1.800 de persoane vor filma în interiorul patinoarului. Vor asista la un spectacol pe gheață. Perioada de desfășurare a proiectului este luni, 4 septembrie 2017 - marți, 26 septembrie 2017.
Dacă ești din Galați și dorești să participi la proiect, poți aplica pe site - CLICK AICI - urmând a fi contactat telefonic/sms, pentru a fi informat cu privire la zilele, orele și locația castingului.
Pentru eventuale modificări, consultați sursa uCast.
17 iulie 2017

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: