Header Ads

Header ADS

Cum să ținem în frâu GUNOAIELE din Galați? Educație contra cost?

Nu știu la alții cum este, dar în Galați se întâmplă des. Nici nu se strânge gunoiul adunat în zone unde nu sunt pubele, dar unde unii s-au învățat să-l lase, că se și adună iar. Un exemplu este pe străduța ce duce din strada Costache Conachi spre Biserica Sfânta Ana. Recent, nici nu s-a făcut curat că, acum o zi, s-a și găsit cineva să lase o pungă plină cu chestii de aruncat... Și așa se întâmplă întotdeauna!
VEZI AICI cum arăta locul (unde se mai adunaseră între timp un sac și alte deșeuri) înainte de a trece Ecosalul, și în imaginea de mai jos cum era acum o zi:

Ce s-ar putea face în astfel de situații? Să stea Poliția la pândă, pentru a da amenzi? 🙄

Un comentariu:

  1. Ce putem face in situatia in care unii dintre elevii Liceului Dunarea Galati au un comportament si o atitudine de "marlani de oras", in sensul ca in pauze vin in fata intrarilor in blocurile de langa liceu pentru a fuma si cand pleaca lasa in urma chistoace de tigari, pachete goale de tigari , pahare de unica folosinta, ambalaje de la diferite produse , pet-uri si chiar cutii goale de bere !! ...Am facut demersuri catre conducerea liceului pentru a stopa acest aspect deranjant pentru proprietarii ce locuiesc in aceste blocuri , dar din pacate nu am gasit intelegere ... de nenumarate ori au fost atentionati de catre unii propietari ca au obligatia sa respecte dreptul la liniste si curatenie in jurul blocurilor dar rezultatul nu este deloc pozitiv...concluzia este ca niste adolescenti isi permit sa considere ca pe domeniul public au voie sa facem ce vor si nu dau socoteala pentru asta, iar scoala considera ca nu are nicio obligatie sa corecteze acest comportament - doar in scoala se face si educatie , sau nu ?...am si poze care sustin cele scrise mai sus

    RăspundețiȘtergere

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: