Header Ads

Header ADS

Gălăţenii dedicaţi comunităţii vor fi PREMIAȚI. AFLĂ cum poți NOMINALIZA și când va fi GALA


Gălățenii persoane fizice, companii, ONG-uri și instituții care au dat dovadă de implicare în sprijinirea comunității locale în ultimul an vor fi recompensați, la finele lunii noiembrie, cu ocazia sărbătorilor oraşului, în cadrul unei gale extrardinare organizată de Fundația Comunitară Galați.
Ceremonia de decernare a premiilor pentru cei care vor fi votați de publicul larg drept cei mai dedicați în dezvoltarea inițiativelor sociale și a proiectelor comunitare va avea loc pe 28 noiembrie, în Sala Mare a Teatrului Dramatic Fani Tardini.
Nominalizările se fac în perioada 4 septembrie - 9 octombrie. Categoriile pentru care se pot face nominalizările - CLICK AICI.
Sunt invitate să își exprime aprecierea atât persoanele fizice, cât şi ONG-urile locale sau companiile gălățene, cu mențiunea că este necesară înscrierea pe site-ul galacomunitatiigalatene.ro - CLICK AICI.
Evenimentul se află la prima ediție.

Mai multe evenimente - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: