Header Ads

Header ADS

Tutorial de apărare, dacă locuiești într-un sat din România anului 2017


Tutorial de apărare, dacă locuiești într-un sat din România anului 2017. La articolul ”TEROARE nocturnă într-o localitate gălățeană. Bătrân, aproape ucis pentru o găină din curte” - CLICK AICI PENTRU DETALII, postat pe site-ul cotidianului gălățean Viața liberă, un comentator recomandă:
”Dormiti cu toporul si cu furca langa voi! Puneti capcane in curte - d-alea mari pt. ursi. Sapati gropi adanci pe langa gard si umpleti-le cu cioburi de sticla. puneti jumatati de sticle sparte pe tot perimetrul gardului pe interior. Puneti pe interiorul gardurilor sarma ghimpata sau si mai buna sarma lamata. Da sarma puneti-o pe interior, cam la jumatate de metru in josul gardului ca sa nu se vada de afara. Iar in coama gardului bateti cuie ascutite si date cu ulei ars ca sa intre mai bine. Bateti oblic cuie ascutite pe interiorul gardului. Protejati cu cuie ascutite orice suprafata pe care hotii se pot catara.”
Un fel de haz de necaz...

Cititorul adaugă: ”Astea sunt masurile recomandate in satele Romaniei in anul de gratie 2017! Daca se va auzi ca un hot a fost omorat sau grav ranit in casa in care a intrat sa fure se vor gandi de doua ori inainte sa intre.”
Trist, dar adevărat.
[Vezi comentariul]
Sursa foto: shopmania.ro

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: