Header Ads

Header ADS

Ce a PIERDUT Galațiul în 2017


Este oficial. Unul dintre simbolurile orașului Galați a fost pierdut. La figurat vorbind. Potcoava de Aur va rămâne incompletă, atâta timp cât aceasta este decizia proprietarului. Iar de mai bine de jumătate de an, potcoava și restul elementelor care compun acest simbol al Galațiului (dispărute după ce, potrivit unui mesaj de pe Facebook, ar fi fost afectate de o furtună) nu au mai apărut. Rămânând doar scrisul. Și acesta lăsat să se degradeze.

Întrebându-mă unde este Potcoava de Aur, am cerut un răspuns oficial. Dar Primăria Galați m-a trimis la proprietara complexului: societatea Regal. VEZI RĂSPUNSUL Primăriei Galați - CLICK AICI. Acum, dacă nu o fi în patrimoniu sub formă de monument istoric, ce să-i ceri socoteală unui proprietar. Dar este ușor să arăți cu degetul. Atâta timp cât, atunci când ai vândut un simbol al Galațiului, nu ai pus niște condiții. Din moment ce s-a ajuns în această situație.



Chiar dacă la un moment dat, poate, nu vor mai exista nici literele și, încet-încet, se va șterge din mentalul colectiv ca fiind zona Potcoava de Aur, dezvoltându-se, de exemplu, brand-ul Regal, iată câteva imagini frumoase care nu ar trebui date uitării. Zona Potcoava de Aur, începutul anilor '70 - CLICK AICI (foto la finalul postării)

CLICK AICI pentru alte detalii din Galați


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: