Header Ads

Header ADS

Chiloții lui Moșu' la uscat și păsări care se dau cu capul de stâlpi. Comparații cu privire la ILUMINATUL PUBLIC FESTIV


Am înțeles că beculețele de sărbători de prin Galați vor fi strânse începând din această săptămână. 80 la sută tind să mă bucur. Și asta pentru că nu voi mai fi nevoită să-i văd chiloții lui Moșu' puși la uscat între stâlpi sau scene deprimante cu păsări care se dau cu capul de stâlpi.

Nu mai spun de formele acelea de pară și sferele care, de când au fost montate, au avut beculețele fie parțial aprinse, fie deloc. Apoi, despre perdelele cu beculețe de pe copaci, parcă au fost scuipate pe unii arbori.



Iată exemple în imagini și comparații ale iluminatului public festiv din Galați cu cel din alte orașe:
Budigăii lui Moșu'. În startul iluminatului public festiv al țării al anului 2017 a fost remarcat cel din oraşul Filiaşi, Oltenia. Unde, în centrul localității, ghirlandele aveau formă de lenjerie intimă (sursa Observator):


Ceea ce pot spune despre Galați, din câte îmi amintesc, este al doilea an (nu aș putea susține dacă succesiv) când decorațiuni de pe Strada Brăilei, începând de la McDonald's spre Centură, au formă de chiloți puși la uscat între stâlpi:


Scene deprimante cu păsări care se dau cu capul de stâlpi. Asta vede noua generație cu imaginație next level în unele dintre decorațiunile (precum cele de pe Faleza Superioară) care ar fi trebuit să semene cu corăbii pe valuri (câteva forme chiar au fost nimerite). Altele semănând cu păsări care se aruncă de pe stâlpi (vezi ultima imagine) (sursa și foto Alternativa).


Perdele de beculețe care par scuipate sau vomitate pe copaci (sursa foto Alternativa):


Dar să fim bucuroși, luminițele au costat doar 400.000 de euro. Se putea și mai mult... CLICK AICI pentru detalii.


La Brăila, curcubeu pe retină!! Și pe bani mai puțini. Află detalii - CLICK AICI



Pentru mai multe imagini, CLICK AICI
Și cu asta închei, așteptând cu nerăbdare următoarele sărbători de iarnă. Pentru a vedea... luminițele. De pe stâlpi, că tunel, deocamdată, nu vom avea.



Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: