Header Ads

Header ADS

Titlul articolului, poza și descrierea NU APAR când dai SHARE pe Facebook? IATĂ câteva SOLUȚII [Republicat]


Revin cu acest articol deoarece am observat că informația încă nu este cunoscută, chiar aș putea spune de foarte multă lume.
Sigur te interesează, dacă te numeri printre cei care dau Share pe Facebook 😁
Sunt cazuri când Facebook nu reușește să strângă informațiile de care are nevoie pentru a afișa titlul articolului, descrierea și poza, astfel că, atunci când încerci să dai share pe rețeaua de socializare amintită, acestea nu apar.
Dacă ai încercat varianta de a repune link-ul, de câteva ori, și tot nu a mers, sau de-a aduce poza din articolul pe care dorești să-l distribui pe Facebook după ce ai pus link-ul, dar tot fără rezultat, problema se rezolvă ușor cu Facebook Debugger, am aflat și eu de pe adibot.ro.
Iată cum procedezi: intri pe Facebook Debugger (CLICK AICI), pui link-ul și lași Facebook-ul să-și facă treaba. După care, poți da share la noul link.
Soluția este bună și când se fac update-uri la articole, după ce au fost share-uite pe Facebook și se dorește redistribuirea, cu noile informații.
În cazul în care ai surpriza neplăcută să nu apară descrierea sau modificările aduse acesteia, o soluție ar fi rescrierea în blog/site a link-ului postării.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: