Header Ads

Header ADS

Unde-i statul paralel? Că vreau să emigrez în el!


Unde-i statul paralel? Că vreau să emigrez în el! a fost unul dintre sloganurile auzite la protestul din Galați, desfășurat duminică, 25 februarie 2018, în Piața Monumentul Eroilor Revoluției din '89.
În cadrul protestului, s-a cerut demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a solicitat joi, 22 februarie 2018, revocarea din funcție a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.
Protestatari de toate vârstele au înfruntat gerul ieșind în stradă pentru a manifesta și împotriva coaliției de guvernare. Împotriva PSD-ului. Împotriva tuturor celor care atacă statul de drept.
“Kovesi, nu uita, țara e de partea ta!” a fost mesajul de susținere transmis procurorului-șef al DNA.


Iată câteva imagini de la protest:








Un așa fes, piesa de #REZISTență în stradă pe vreme friguroasă 😆


Galații de odinioară Galați Galați, astăzi! Galați Brăila Implicare Civică și Politică Sesizări, propuneri și reclamații - Galați Împreună schimbăm Galațiul Bloggeri Brăileni și Gălățeni Bloggeri de top Români pentru Români  #imagini  toateBlogurile Romania #REZISTENTA GALATI  Alternativa - Jurnalism FĂRĂ MOGUL  


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: