Header Ads

Header ADS

De unde să cumperi BILETE ON-LINE la Teatrul Muzical din Galați


Sau poți alege să faci rezervare telefonică   > Află ce spectacole sunt anunțate de Teatrul Muzical din Galați   > Dacă nu ai aflat încă, Teatrul Muzical din Galați și-a schimbat denumirea

Deocamdată, Teatrul Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard” din Galați nu oferă posibilitatea achiziționării on-line a biletelor. Dar se pot cumpăra bilete on-line de pe iabilet.ro. Acest site fiind oficial sigur, atâta timp cât apare pe afișele cu spectacole ale teatrului.
În cazul în care, pe iabilet.ropentru spectacolul ales, apare STOC EPUIZAT, poți încerca achiziționarea biletelor de la casieria Teatrului Muzical.

Sau poți alege să faci rezervare telefonică


Se face rezervarea telefonic, biletele putând fi achitate ulterior, cel târziu până în ziua spectacolului, cu cel puțin jumătate de oră înainte de începerea acestuia. Numerele de telefon la care vă puteți adresa sunt 0236418912, 0741316854. PROGRAM: luni-vineri, ora 10,00-16,00 și sâmbătă, duminică, începând cu ora 16,30 - doar în zilele în care se desfășoară spectacole.



Ce spectacole sunt anunțate pentru acest weekend și luna aprilie de Teatrul Muzical din Galați

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: